Michael Johansen

Livet er ikke lutter lagkage – Der er da også VAFLER!!!

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Advarsel! Farligt stof i omløb!

Posted by Michael December - 12 - 2014 0 Comment

ADVARSEL!

Et nyt og yderst farligt stof er i omløb på københavnske gader og stræder. Besiddelse af stoffet medfører omgående konfiskation og risiko for fængsling i et, indtil videre, ukendt tidsrum.

Stoffet kan købes i enhver velassorteret legetøjsforretning, så forældre til børn i alle aldre opfordres til at være ekstra agtpågivende, hvis de færdes i dens slags lyssky etablissementer. Alene det at opholde sig sådanne steder, kan tænkes fremover at medføre begge efterretningstjenesters bevågenhed.

Et snarligt lovinitiativ for at forbyde stoffet må anses som sandsynligt, idet det kan anvendes med kritik af myndigheder og statsmagt for øje – og derved være direkte samfundsnedbrydende.

Vi, der aldrig kunne finde på at besidde eller bruge stoffer af nogen art, kan dog sove roligt. Politiet har afsat ekstra ressourcer (mindst seks mand) til effektiv og nidkær bekæmpelse af udbredelsen.

Nu er advarslen viderebragt, og jeg vil samtidig benytte muligheden for selv at tage voldsomt afstand fra enhver form for anvendelse af stoffet! For en sikkerheds skyld har jeg lige gennemgået børneværelserne, endevendt skoletaskerne og børnenes lommer. Der er jo ingen grund til ligefrem at opfordre til at få døren sparket ind af ordensmagten.

Befolkningen må klare sig selv, når det gælder, fordi ordensmagten påstår at mangle ressourcer for at kunne håndtere den voldsomt stigende berigelses- og personfarlige kriminalitet. Nedenstående video rammer i den grad en fed pæl igennem myten om de påståede manglende ressourcer!

Jeg kan uden problemer få øje på mindst seks stillinger ved Københavns politi, der med sindsro kan skæres væk, uden det på nogen måde vil gøre en forskel!

farvekridt

 

Du er velkommen til at dele dit synspunkt, selvom du er kritisk eller uenig med mig.


Den eneste betingelse er, at du accepterer at følge mine få enkle og fornuftige husregler.
Du kan finde reglerne her: [Reglerne er ikke skrevet endnu]


Alle kommentarer skal godkendes af en moderator, før de offentliggøres.

---

Feel free to share your point of view, even if you are critical or disagree with me.


The only condition is that you agree to follow my few simple and reasonable house rules.
You can find the rules here: [The rules has not been written yet]


All comments are subject to moderation before being published.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield


Sponsorer

  • Cheap Green Reliable Web Hosting From HostGator.com
  • There’s Power in the Web! $5.99 Domains at GoDaddy.com