Michael Johansen

Livet er ikke lutter lagkage – Der er da også VAFLER!!!

 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Justice Will Be Done …

Posted by Michael September - 13 - 2012 2 Comments
John Christopher Stevens

John Christopher Stevens

Så er det sket – igen!

Endnu et dødbringende religiøst motiveret angreb på vestlige interesser. Denne gang på det amerikanske konsulat i Benghazi, Libyen hvor ambassadør John Christopher Stevens, Sean Smith og 2 andre, endnu unavngivne, amerikanere er blevet dræbt,  mindst 5 civile amerikaner blevet såret, og det amerikanske konsulat sat i brand ved et raketangreb.

Desuden er der demonstrationer (personligt vil jeg kalde det for optøjer) i Ægypten, Tunesien, Afghanistan, Yemen og “flere andre steder”. Alle lande vi, i større eller mindre omfang, har hjulpet til at omstyrte, fordrive, – ja endda dræbe de tidligere magthavere.

Lande hvor vi, i blind naivitet og misforstået politisk korrekthed, også med militær magt, har hjulpet vores i alle andre sammenhænge erklærede fjender til magten.

Dette angreb, disse optøjer, understøtter kun min påstand om, at vi med denne støtte kun bidrager til at slå os selv ihjel. Selv tak Libyen. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Dette sidste angreb begrundes/retfærdiggøres med offentliggørelsen af en håbløs amatøragtig film, der påstås at udstille muslimers religion på ufordelagtig vis. Filmen med titlen “Innocence of Muslims” har været tilgængelig siden Juli, men er først blevet et varmt emne efter, at et klip er blevet dubbed til arabisk, og at en ægyptisk TV-vært valgte at sende klippet den 11. september – igen og igen, samt at fremstille det som et koptisk (kristent forfulgt mindretal i Ægypten) og amerikansk komplot med det formål at tilsvine Islam og muslimernes profet. (Én af flere kilder)

Som en reaktion på angrebet udtaler Barack Obama at “Justice will be done”. Mister Obama: Flotte ord, klapsalver og et par destroyere er ikke løsningen. Løsningen er ikke i blinde at støtte mere eller mindre tilfældige samfundsomstyrtere. Løsningen er at fjerne nælden ved roden – endeligt!


For en voldelig reaktion på det ægyptiske TV’s promovering af filmen var helt forventelig, og jeg kan ikke andet end tro, det har været selve formålet med handlingen.

Men hvad jeg i særlig grad finder urovækkende er, at så mange i vesten, også Obama, i samme grad pålægger “filmskaberne” som terroristerne ansvaret for dette angreb!

Man kan mene præcis, hvad man vil om denne film, om diverse tegninger eller what-ever; men at stille spørgsmålstegn ved ophavsmændenes ret til fremstille og offentliggøre deres frembringelser uden risiko for eget eller andres liv og førlighed er i min optik fuldstændig forfejlet!

Det er din ret at udgive de film, bøger og tegninger du har lyst til.
Det er din ret at beskæftige dig med disse frembringelser, – eller lade være.
Det er din ret at tage stilling, – eller lade være.
Det er din ret at blive forarget, fornærmet, stødt, ked af det eller vred, – eller lade være.

Men det er ikke, og kan aldrig blive, din ret at slå ihjel i din overbevisnings navn!

Forbryderen er ikke manden med kameraet, pennen eller penslen; men manden der med sin overtro som undskyldning finder det legitimt at dræbe i flæng!

2 Responses so far.

 1. Kaci says:

  @ Alle lande vi, i større eller mindre omfang, har hjulpet til at omstyrte, fordrive, – ja endda dræbe de tidligere [email protected]

  Vel. Usa, vesten, har skapt landet Saudi Arabia, og beskytter det betingelsesløs. Vesten har gjort sin beregninger og funnet ut at kun en stat som er arabisk fullstendig islamist, er ikke nok. De hjalp libyerne, egyptere, tunisiere, Yemeniter å etablere åpen islamistiske regimer .Jeg vedder på at etter angrepet på USAs ambassade, vil Clinton satse dobbelt energi for at sunni islamister i Syria endelig ta plassen til den blodtørstig Bashir al Aassad. Det vil fortsett med Jordan, Marokko, Algerie og flere arabisk stater som skal oppmuntres til en islam versjon sharia…da får vi kanskje den fienden verdig vesten .

  • Michael says:

   Jeg tror desværre, du har ret i , at Vesten fortsat vil støtte islamiske fundamentalisters overtagelse af magten i lande, vi ellers har haft et acceptabelt/kontrollabelt forhold til.

   Hvad jeg ikke forstår, er vores regeringers tilsyneladende klippefaste tro på, at tilstandene vil blive bedre i en sådan grad, at vi med militær magt hjælper folk til magten, hvis højeste ønske dybest set er at udrydde vores kultur/os.

   Jeg er ikke tilhænger af konspirationsteorier; men jeg mener, der i urimelig grad er en usund grobund for en sådan i denne sammenhæng.

   Hvad der harmer mig mest er imidlertid, at vores ledere og medier i dette og lignende tilfælde lynhurtigt vender fokus fra selve forbrydelsen til “årsagen”.

   Der er ingen årsag!

   Hvis der er en, så er hverken en tegning eller en film; så er det et ønske fra Islams side om åben krig! Hvis der ikke er noget åbenlyst, man kan fornærmes over, så skal man nok selv sørge for at finde (på) noget!

   Jeg vil gerne gentage:

   Forbryderen er ikke manden med kameraet, pennen eller penslen; men manden der med sin overtro som undskyldning finder det legitimt at dræbe i flæng!

   Tak for kommentaren, Kaci

Du er velkommen til at dele dit synspunkt, selvom du er kritisk eller uenig med mig.


Den eneste betingelse er, at du accepterer at følge mine få enkle og fornuftige husregler.
Du kan finde reglerne her: [Reglerne er ikke skrevet endnu]


Alle kommentarer skal godkendes af en moderator, før de offentliggøres.

---

Feel free to share your point of view, even if you are critical or disagree with me.


The only condition is that you agree to follow my few simple and reasonable house rules.
You can find the rules here: [The rules has not been written yet]


All comments are subject to moderation before being published.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield


Sponsorer

 • Cheap Green Reliable Web Hosting From HostGator.com
 • There’s Power in the Web! $5.99 Domains at GoDaddy.com