Michael Johansen

Livet er ikke lutter lagkage – Der er da også VAFLER!!!

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Kære Helle…

Posted by Michael September - 3 - 2011 0 Comment

Kære Helle Thorning og alle I der er så vilde med at (alle vi andre skal) arbejde mere.

For det første vil jeg ikke arbejde hverken mere eller længere. Ligeledes vil jeg ikke bytte min ferie til løn, så min stemme får I ikke med de idéer.

For det andet; med næsten 170.000 arbejdsløse og et ukendt antal arbejdssky, er der jo ikke noget der tyder på, at der faktisk er arbejde at udføre i den ekstra time.

At øge arbejdstiden for den enkelte med en time, vil så betyde, at arbejdsgiveren kan nøjes med færre ansatte, til det arbejde han faktisk har.

Lad mig give et eksempel:

Min egen arbejdsplads, Post Danmark, oplever en faldende brevmængde, og der er ingen udsigt til, at det skulle ændre sig – tvært imod. Post Danmark må som ansvarlig virksomhed naturligvis tilpasse arbejdsstyrken efter den faldende arbejdsmængde.

Det vil, for at skære det ud i pap, så selv du burde forstå det, betyde et stop for ansættelser, opfordring til ældre medarbejdere om tidlig pension og hvis det ikke er nok – afskedigelser. Det sker allerede, og er som skrevet helt naturlige tiltag for enhver virksomhed, der oplever en faldende omsætning.

Men nu ønsker du så, at alle vi medarbejdere, historisk set arbejderklassen – dine kernevælgere, skal arbejde en time mere om ugen. Et simpelt regnestykke viser så, at for hver 38 medarbejdere kan der spares én. På min lokale arbejdsplads er vi ca. 140 ansatte. Hvis dit forslag bliver til virkelighed, vil min arbejdsgiver, med sund fornuft og god samvittighed, kunne afskedige yderligere 4 ansatte.

Ovenstående eksempel er ikke enestående, men kan bruges i alle landets virksomheder – store som små.

12 minutter om dagen eller 1 time om ugen er lige fedt. Forslaget rummer kun endnu flere arbejdsløse!

For det tredje; for at dit forslag (forudsat altså at arbejdet var der) skulle have nogen samfundsgavnlig effekt, ville det forudsætte, at medarbejderen ikke bliver betalt for den ekstra time.

Nu er jeg ikke socialdemokrat, og derfor i dine øjne sikkert bare endnu en højreorienteret idiot, der ikke har forstået en rygende fis af det hele;  men jeg vil betales for den tid, jeg bruger på mit arbejde, og jeg savner endnu, at høre nogle af mine (socialdemokratiske) kolleger udtale, at de vil forære arbejdsgiveren en time af deres tid.

Nu har du, Helle, jo åbent og ærligt fortalt, at du ikke er født socialdemokrat, men selv har valgt at være det. Med dette forslag viser du med al tydelighed, at du nok har valgt at være socialdemokrat, men aldrig rigtigt har forstået, hvad det vil sige.

For med dit forslag om øget arbejdstid går du kun arbejdsgiverenes ærinde!

Det er sku’ flot Helle – Du er sør’me’ en ægte sjakalmokrat!

Du er velkommen til at dele dit synspunkt, selvom du er kritisk eller uenig med mig.


Den eneste betingelse er, at du accepterer at følge mine få enkle og fornuftige husregler.
Du kan finde reglerne her: [Reglerne er ikke skrevet endnu]


Alle kommentarer skal godkendes af en moderator, før de offentliggøres.

---

Feel free to share your point of view, even if you are critical or disagree with me.


The only condition is that you agree to follow my few simple and reasonable house rules.
You can find the rules here: [The rules has not been written yet]


All comments are subject to moderation before being published.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield


Sponsorer

  • Cheap Green Reliable Web Hosting From HostGator.com
  • There’s Power in the Web! $5.99 Domains at GoDaddy.com